Računovodja varuje poslovanje vašega podjetja

Veliko novih podjetij propade. Veliko starih podjetij propade. Veliko prej uspešnih podjetij propade. Zakaj?

Običajno gre za težave s financami. Če ustanavljate novo podjetje ali če ste v poslu že več let in poskušate povečati ekipo ter razširiti poslovanje, vam lahko pomaga računovodja, ki bo učinkovit in uspešen pri svojem delu. V nadaljevanju je opisano kako.

Trije razlogi, zakaj lahko dober računovodja reši vaše podjetje

Pomaga vam postati davčno učinkovitejši

Davki niso enostavni. Zakonodaja se nenehno spreminja, zamude ali napake pa so lahko drage in odločilne. Če za vas davke obračunava računovodja, ste lahko mirni, da je vse opravljeno pravilno in pravočasno. Ne samo to, prihranite tudi veliko časa in sredstev (ki jih lahko uporabite za svoje poslovanje).

Zmanjša tveganje finančnih napak

Računovodje znajo prepoznati finančna tveganja in se jim izogniti, preden postanejo velike težave. To za vas pomeni, da nikoli ne boste porabili denarja, ki ga nimate, da boste varčevali na vseh področjih, na katerih lahko, ter da boste bolj ozaveščeni in bolje opremljeni za upoštevanje ustreznega proračuna. Manj ali nič finančnih napak pomeni minimalne izgube in več dobička!

Aktivno vam pomaga pri rasti podjetja

Če računovodjo vključite v zgodnjih fazah poslovanja, vam bo pomagal razviti načrt za pravilno rast podjetja. Ne le to, poskrbeli bodo tudi za pravilno ravnanje z vašimi financami že od začetka, da v prihodnosti ne bodo prevladale nad vsem ostalim. Ko bo vaše podjetje raslo, vam bodo začeli svetovati tudi na drugih področjih, kot so proračun in financiranje, plače in zaposlovanje, napovedovanje denarnih tokov in naložbe ter poslovna strategija.

V sodelovanju z vami bodo zagotovili, da boste imeli finančne zmogljivosti in procese, ki so potrebni za doseganje vaših poslovnih ciljev.

Učinkovito poslujte in se uveljavite na trgu

Večina novih podjetij propade zaradi finančnih težav, zato ne naredite iste napake. Čim prej najamite računovodjo ter pridobite smernice in strokovno znanje, ki ju potrebujete, da svoje podjetje popeljete na naslednjo raven. Računovodja vam ne bo pomagal le prihraniti denarja, ampak vam lahko pomaga tudi zaslužiti, ko bo vaše podjetje raslo.

Se vam je članek zdel koristen? Pomagajte z deljenjem!

Preverite tudi:

KORISTNE POVEZAVE

Predstavitev podjetja

Kontakt

Delovni čas

 

NAŠE STORITVE

Računovodstvo

Knjigovodstvo

Svetovanje

 

KONTAKTIRAJ NAS: